CS Minaur joacă acasă în compania ACS FC Someșul Dej, iar Progresul Șomcuta Mare merge la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei. Întâlniri programate de etapa 12 din seria 10 a Ligii 3.

Etapa a 12-a aduce ACS FC Someșul Dej în Baia Mare, pentru un joc cu CS Minaur. În etapa precedentă, băimărenii au pierdut cu 1-2 partida de la ACS CAO 1910 Oradea, iar echipa din Dej a învins acasă cu 2-1 SCM Zalău. Doar două puncte despart cele două adversare de mâine: CS Minaur are 20 de puncte și este pe locul 2 în clasamentul seriei (clasament condus de SCM Zalău cu 24 de puncte), în timp ce ACS FC Someșul are 18 puncte și este pe locul 4. În tur, victoria a fost a băimărenilor, cu scorul de 2-0. Cele două grupări, însă, s-au reîntâlnit și în 2021, de data aceasta amical, scorul fiind 1-1.

Progresul Șomcuta Mare merge la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei. Maramureșenii au moralul bun după victoria cu 5-2 repurtată în etapa precedentă în detrimentul ACS Unu Fotbal Club Gloria. În schimb cei de la Șimleu Silvaniei vin după o înfrângere cu 0-2 înregistrată în deplasare la CSM Satu Mare. Progresul a adunat 14 puncte și este pe locul 6 în clasamentul seriei, cu un punct mai puțin CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei este pe locul 8. În jocul din tur, echipa din Șomcuta Mare s-a impus cu 4-1.

Meciurile au loc mâine, începând cu ora 15.00.

Surse foto: CS Minaur Baia Mare, Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.