În a 15-a etapă din Liga 3, seria 10, CS Minaur Baia Mare evoluează pe propriul teren în compania CSC Sânmartin, în timp ce Progresul Șomcuta Mare are meci în deplasare la ACS CAO 1910 Oradea.

Băimărenii de la CS Minaur au învins în etapa precedentă cu 2-1 SCM Zalău. Cele două adversare au făcut rocada în vârful clasamentului, băimărenii trecând pe locul 1, cu un avans de două puncte. CSC Sânmartin, adversarii de mâine ai jucătorilor antrenați de Vasile Miriuță, s-au impus în etapa 14 acasă cu 3-1 în fața celor de la Progresul Șomcuta Mare. 20 de puncte pentru CSC Sânmartin și locul 5 în clasament. În jocul tur, băimărenii au pierdut cu 2-4 jocul cu CSC Sânmartin.

Cealaltă reprezentantă a Maramureșului în Liga 3, Progresul Șomcuta Mare, merge la ACS CAO 1910 Oradea pentru jocul din etapa 15, după înfrângerea de la CSC Sânmartin. 15 puncte pentru maramureșeni și locul 8 în ierarhia seriei. Gruparea din Oradea a pierdut cu 0-1 deplasarea de la CSM Satu Mare în etapa precedentă. ACS CAO 1910 Oradea este pe locul 3 în clasament, cu 24 de puncte. În tur, Progresul a pierdut cu 2-4 întâlnirea cu ACS CAO 1910 Oradea.

Partidele au loc mâine, de la ora 17.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovi Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.