În prima etapă de retur, CS Minaur joacă acasă cu Someșul Dej. Progresul Șomcuta Mare merge la SCM Zalău. Misiuni dificile pentru ambele reprezentate ale Maramureșului în Liga 3.

CS Minaur Baia Mare, cu 22 de puncte, începe returul din postura de lider al seriei 10 din Liga 3. Primește mâine vizita echipei ACS FC Someșul Dej. Ocupanta locului 3, cu 18 puncte. Ambele echipe abordează confruntarea după victorii repurtate în ultima etapă de tur: băimărenii s-au impus cu 3-0 în fața celor de la CFR Cluj, iar Someșul a câștigat cu 2-1 meciul de la Șimleu Silvaniei. În tur, victoria a revenit băimărenilor cu 3-1.

Progresul Șomcuta Mare merge în deplasare la SCM Zalău. Maramureșenii au adunat 6 puncte în tur și sunt pe locul 8 în clasament. SZM Zalău are 15 puncte și ocupă poziția 5 din ierarhia seriei 10. În ultima etapă a turului, Progresul a făcut egal (la 0) pe propriul teren în compania CSM Satu Mare. SCM Zalău a ieșit victorioasă (4-0) din întâlnirea cu Luceafărul Oradea de pe propriul teren. În tur, maramureșenii au pierdut partida cu 1-8.

Ambele meciuri de mâine încep la ora 15.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare, Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.