A doua etapă din Liga 3 de fotbal are loc sâmbătă, 4 septembrie. CS Minaur Baia Mare va evolua acasă cu CS Luceafărul Oradea, CS Progresul Șomcuta Mare va merge în deplasare la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei.

În a doua etapă din Liga 3, CS Minaur are meci pe propriul teren, în compania CS Luceafărul Oradea. Cu victorie au debutat băimărenii în sezonul 2021/2022, impunându-se cu 3-1 în deplasare la ACS FC Someșul Dej. Luceafărul a jucat acasă, bifând egal la 1 în compania CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei.

Tocmai în deplasare la echipa din Șimleu Silvaniei merge cealaltă reprezentantă a Maramureșului în Liga 3. Progresul Șomcuta Mare a început cu stângul sezonul, fiind învinsă pe propriul teren cu scorul 8-1 de către SCM Zalău, care s-a erijat astfel în primul lider al seriei 10 în acest sezon.

Meciurile din etapa 2 a Ligii 3 încep la ora 17.00. Partida de pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare va fi precedată, de la ora 15.00, de un meci demonstrativ disputat între grupele 2010-2011 de la CS Minaur Baia Mare (antrenor, Ciprian Dorobanțu) și CSȘ Baia Mare (antrenor, Ovidiu Mic). (G.D.)

Condițiile de acces pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare le găsiți aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.