Fără victorie, dar cu un punct vine CS Minaur Baia Mare acasă de la Gloria. Tot un punct a obținut și Progresul pe propriul teren în compania celor de la Someșul Dej.

”CS Minaur a terminat la egalitate (0-0) meciul susținut sâmbătă după-amiaza în deplasarea de la Gloria Bistrița și a obținut calificarea în prima dublă de baraj pentru promovarea în Liga 2, profitând de faptul că urmăritoarele sale au pierdut meciurile susținute. Cu o victorie în meciul din etapa ce vine, Minaur își va asigura prima poziție în clasament și, mai mult ca sigur, o dublă cu CSO Cugir. Asta pentru că Baia Mare stă mai bine la meciurile directe cu Zalău (și cu Oradea)”, anunță site-ul oficial al clubului băimărean.

În etapa de azi, SCM Zalău a pierdut cu 0-1 jocul de la Sportul Șimleu Silvaniei și CAO Oradea a pierdut cu 0-1 meciul de la CSC Sânmartin. În consecință, CS Minaur rămâne pe locul 1 în clasament cu 33 de puncte, gruparea din Zalău este pe 2 cu 30 de puncte, iar CAO pe 3 cu 27 de puncte.

CS Minaur Baia Mare: Gudea – Duruș, Core, Matei, Szekely, Melinte (min. 83, Vereș), Donca (min. 83, Giurgiu), Nistor, Minteuan (min. 83, Țirla), Zaluschi (min. 67, V. Pop), Al. Pop (min. 58, Hațiegan). Rezerve neutilizate: Fila – Lupu, Matei, Popa. Antrenori: Vasile Miriuță, Paul Ungureanu.

Tot egal la 0 a bifat azi și Progresul Șomcuta Mare, pe teren propriu, în compania FC Someșul Dej.

În etapa viitoare, în 23 aprilie, în Baia Mare vine CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, iar Progresul merge la Luceafărul Oradea.

Sursă foto arhivă: CS Minaur Baia Mare (credit – Dan Buia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.