În meci restant din a cincea etapă a Ligii 3 – seria 10, s-au aflat față în față două echipe neînvinse, care își dispută supremația seriei: SCM Zalău și CS Minaur Baia Mare. Cu scorul de 3-3 s-a terminat partida, după ce la pauză era 0-1 pentru băimăreni.

CS Minaur deschide scorul încă din minutul 10, prin Paul Nistor: 0-1. Scor cu care se și termină prima repriză. În minutul 49, băimărenii se distanțează grație unui penalty transformat de Vasile Pop: 0-2. După trei minute, gazdele punctează prin Mihai Petra: 1-2. În minutul 64, egalitate din nou: 2-2 după golul reușit de Sebastian Culda. În minutul 75, SCM Zalău trece în avantaj după ce același Sebastian Culda punctează pentru 3-2. Lupta se încinge pe teren, spiritele se agită pe marginea lui, în consecință ambii antrenori principali, Marius Pașca și Dorin Toma, sunt trimiși în tribune în minutul 77. Tabela este închisă în minutul 84, când Andrei Tînc egalează la 3.

Până la această oră, băimărenii au disputat șase partide și au adunat 16 puncte.

În 31 octombrie, de la ora 15.00, CS Minaur merge la CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei pentru întâlnirea programată de etapa a opta.

Sursă informații și foto: Facebook / CS Minaur fotbal (credit foto: Dan Buia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.