CS Minaur Baia Mare are meci în deplasare la Club Atletic Oradea. Cele două echipe sunt vecine de clasament (locurile 2 și 3), despărțite fiind de două puncte. Tot cu o vecină de ierarhie joacă și Progresul Șomcuta Mare, care merge la Luceafărul Oradea. Cele două adversare sunt pe locurile 9 și 10, la distanță de un punct.

CS Minaur Baia Mare, meci dificil la Oradea

CS Minaur are mâine meci în deplasare la Asociația Club Sportiv CAO 1910. Băimărenii au suferit în etapa precedentă prima înfrângere din acest sezon (scor, 1-3). Acasă, în compania CS Lotus Băile Felix. Un rezultat care a detronat CS Minaur de pe primul loc în seria 10. Cu 16 puncte, băimărenii sunt pe locul 2, la două puncte în urma liderului Lotus. Club Atletic Oradea a obținut un punct în etapa precedentă, acasă la echipa din Șimleu Silvaniei (scor, 1-1). Orădenii au 14 puncte și sunt pe locul 3 în clasament.

Vine prima victorie pentru Progresul?

Progresul Șomcuta Mare merge la Luceafărul Oradea pentru runda 8 din Liga 3. Maramureșenii au suferit a cincea înfrângere a sezonului în etapa precedentă. Cu 3-2 s-a impus FC Someșul Dej în Șomcuta Mare. Nici orădenii de la Luceafărul nu au avut mai mult succes în etapa 7, ei pierzând cu 1-4 acasă cu CSM Satu Mare. Cu 2 puncte, Progresul este pe locul 9 în clasament. Cu un singur punct, Luceafărul e ultima clasată în seria 10. Niciuna dintre cele două echipe nu a obținut în acest sezon vreo victorie.

Meciurile încep la ora 15.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare, Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.