CS Minaur Baia Mare merge în vizită la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei pentru a cincea victorie din tot atâtea etape. CS Progresul Șomcuta Mare evoluează acasă în compania Asociației Club Sportiv CAO 1910, echipă neînvinsă în acest sezon. 

Liderul seriei 10 din Liga 3, CS Minaur, merge la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei pentru confruntarea din a cincea etapă. Băimărenii au patru victorii la activ din tot atâtea partide. În precedenta etapă, CS Minaur a bifat victorie pe propriul teren, în detrimentul SCM Zalău (scor, 3-2). După victorie vine și echipa din Șimleu Silvaniei, 3-0 în deplasare la CSM Satu Mare. Cu 8 puncte, adversara de mâine a CS Minaur este pe locul 4 în clasament. Nici ea nu a cunoscut gustul înfrângerii în acest sezon.

Progresul Șomcuta Mare întâlnește pe propriul teren Asociația Club Sportiv CAO 1910. În etapa precedentă, maramureșenii au pierdut cu 1-4 jocul din deplasare disputat contra CS Lotus Băile Felix, în timp ce Asociația Club Sportiv CAO 1910 s-a impus cu 4-1 în fața CS Luceafărul Oradea. Pe penultimul loc din serie este Progresul după patru etape, cu 1 punct. Asociația Club Sportiv CAO 1910, neînvinsă în acest sezon de Liga 3, este pe locul secund, având 10 puncte.

Jocurile încep sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 17.00.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.