Mâine se dispută meciurile etapei 13 din Liga 3. CS Minaur Baia Mare are misiune dificilă acasă la SCM Zalău. În Șomcuta Mare vine Lotus, ocupanta locului 2 în seria 10.

CS Minaur Baia Mare joacă mâine în deplasare la SCM Zalău. În etapa precedentă băimărenii au învins cu 4-0 echipa din Șomcuta Mare. Cu o ”zestre” de 28 de puncte, CS Minaur este pe primul loc în seria 10. SCM Zalău se prezintă la întâlnirea cu liderul seriei după meciul pierdut cu 0-2 acasă la Sportul Șimleul Silvaniei. 18 puncte are echipa din Zalău, cu care ocupă locul 5 în clasament. În tur victoria a fost a băimărenilor cu 3-2.

La Progresul vine în vizită Lotus Băile Felix. Așa cum am menționat deja, echipa din Șomcuta Mare a ieșit ”șifonată” din confruntarea etapei precedente, când băimărenii au bifat victoria cu 4-0. Cu 12 puncte, Progresul este pe locul 8 în clasament. Lotus vine în Maramureș după victoria cu 4-0 înregistrată în compania Luceafărului. Lotus are 26 de puncte și suflă în ceafa băimărenilor. În tur, echipa din Băile Felix s-a impus cu 4-1 în fața Progresului.

Meciurile au loc mâine, începând cu ora 14.00.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare, Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.