CS Minaur Baia Mare joacă în deplasare la Luceafărul Oradea, iar în Șomcuta Mare poposește CSM Satu Mare cu prilejul meciurilor din a 13-a etapă a Ligii 3, seria 10.

Cu Luceafărul Oradea are întâlnire CS Minaur. Băimărenii abordează confruntarea de mâine după victoria cu 3-2 înregistrată acasă cu ACS FC Someșul Dej, în timp ce orădenii au pierdut jocul din etapa 12 cu scorul de 0-1, în deplasare la SCM Zalău. CS Minaur este pe locul 2 în clasamentul seriei, cu 23 de puncte (la patru puncte distanță de liderul SCM Zalău), în timp ce Luceafărul are 5 puncte și ocupă ultimul loc din clasament. În tur, victoria a fost a băimărenilor la scorul de 5-1.

În vizită la Progresul Șomcuta Mare vine CSM Satu Mare. În etapa precedentă maramureșenii au pierdut cu 1-2 jocul disputat în deplasare la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, iar sătmărenii au făcut egal (la 2) în deplasare la CSC Sânmartin. Pe locul 8 este Progresul, cu 14 puncte. Echipa din Satu Mare are cu trei puncte mai puțin și este un loc mai jos în ierarhia seriei 10. În tur, la Satu Mare, CSM-ul s-a impus cu 4-1.

Meciurile au loc mâine, de la ora 15.00.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.