O deplasare cu final previzibil are CS Minaur Baia Mare în etapa 11, acasă la ultima clasată din seria 10 a Ligii 3. La Șomcuta Mare se întâlnesc două vecine de clasament, despărțite de un singur punct. O confruntare deschisă oricărui deznodământ.

În etapa 11 din Liga 3, seria 10, CS Minaur are meci în deplasare la Luceafărul Oradea. Băimărenii abordează partida după înfrângerea cu 1-5 suferită în etapa precedentă pe propriul teren, administrată de ACS FC Someșul Dej. Cu 22 de puncte, CS Minaur este pe locul 2 în clasament. La egalitate de puncte cu liderul Lotus Băile Felix. Luceafărul Oradea este pe ultimul loc al seriei, cu un singur punct. Adversara de mâine a celor de la CS Minaur este singura echipă din serie fără nicio victorie. În tur, victoria a fost a băimărenilor cu 5-0.

CS Progresul Șomcuta Mare joacă acasă în etapa 11, în compania CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei. Cu victorie (2-1) în deplasare la SCM Zalău, așa a început Progresul returul în etapa precedentă. 9 puncte a adunat gruparea din Șomcuta Mare, cu care ocupă locul 8 în clasament. Gruparea din Șimleu Silvaniei are 10 puncte și este un loc mai sus în ierarhia seriei 10. În tur a fost 0-0.

Ambele meciuri au loc mâine, începând cu ora 14.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare, Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.