CS Minaur Baia Mare evoluează în acest final de săptămână la ACS Unu Fotbal Club Gloria, în timp ce la Șomcuta Mare pentru o întâlnire cu Progresul vine ACS FC Someșul Dej. Meciuri programate de etapa 16.

Băimărenii abordează meciul cu ACS Unu Fotbal Club Gloria după victoria cu 4-1 înregistrată în compania CSC Sânmartin. Cu 32 de puncte, CS Minaur este pe locul 1 în seria 10 a Ligii 3. Echipa antrenată de Vasile Miriuță are un avans de două puncte în fața urmăritoarei SCM Zalău, care merge în această a 16-a etapă la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei (locul 5, 22 puncte). Adversara de mâine a băimărenilor a pierdut cu 1-2 jocul din etapa precedentă, acasă la SCM Zalău. Cu 24 de puncte, Gloria este pe locul 4 în ierarhia seriei.

Înfrângerea cu 1-8 suferită de Progresul în etapa anterioară, acasă la ACS CAO 1910 Oradea, a dus la schimbarea antrenorului pe banca tehnică a celor din Șomcuta Mare, Cristian Bogdan fiind înlocuit de Dănuț Sabou. Pe locul 9 este Progresul, cu 15 puncte. ACS FC Someșul Dej vine în Maramureș după victoria cu 5-0 bifată în etapa precedentă pe propriul teren, în detrimentul CSM Satu Mare. Someșul este pe locul 6 în clasament, cu 22 de puncte.

Meciurile se dispută sâmbătă, începând cu ora 17.00.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovi Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.