Etapa 7 programează derby în Maramureș: la liderul seriei 10 din Liga 3, CS Minaur Baia Mare, vine ocupanta locului 2, CS Lotus Băile Felix. În Șomcuta, pentru o confruntare cu Progresul, poposește ACS Someșul Dej.

CS Minaur vs CS Lotus se joacă în Recea

CS Minaur Baia Mare evoluează mâine în compania CS Lotus Băile Felix în a șaptea etapă din seria 10 a Ligii 3. Cele două grupări ocupă locurile 1 și 2 în serie, despărțite fiind de un singur punct. CS Minaur este neînvinsă în acest sezon. Singurele puncte au fost cedate cu prilejul egalului (la 1) de la Șimleu Silvaniei, în etapa 5. Lotus are o înfrângere la activ (0-2), suferită în chiar prima etapă, acasă la FC CFR 1907 Cluj SA 2.

Ambele adversare de mâine abordează confruntarea directă după victorie. CS Minaur s-a impus cu 2-0 la CSM Satu Mare, CS Lotus a câștigat cu 3-0 meciul cu echipa din Șimleu Silvaniei.

Jocul dintre CS Minaur Baia Mare și CS Lotus Băile Felix se dispută mâine, începând cu ora 15.00. Partida are loc pe stadionul din Recea. Detalii despre condițiile de acces pe stadion sunt disponibile aici.

Vine prima victorie?!

CS Progresul Șomcuta Mare are meci acasă, contra ACS Someșul Dej. Maramureșenii nu au nicio victorie la activ. Cele două puncte care îi plasează pe locul 8 în clasament vin din egalurile cu Șimleu Silvaniei (la 0) și FC CFR 1907 Cluj SA 2 (la 3). Acest din urmă rezultat a fost obținut în etapa precedentă. Echipa din Dej vine în Maramureș după victoria cu 2-0 înregistrată în compania Luceafărului Oradea. 9 puncte a adunat ACS FC Someșul, cu care ocupă locul 6 în ierarhia seriei 10.

Meciul dintre CS Progresul și ACS FC Someșul este programat pentru mâine, la ora 15.00, pe stadionul din Șomcuta Mare. (G.D.)

Foto: CS Minaur Baia Mare, CS Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.