CS Minaur vine cu un punct de la Șimleu Silvaniei și își păstrează aura de invincibilitate și după a cincea etapă din Liga 3, în timp ce Progresul rămâne fără victorie și după întâlnirea cu CA Oradea.

Un punct a obținut CS Minaur din deplasarea de la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei din a cincea etapă a Ligii 3. Autogol Gabriel Oiță în minutul 20 și gol Mircea Donca în minutul 33, așa s-a scris povestea meciului terminat cu scorul 1-1. Primele două puncte pierdute de băimăreni în acest sezon de Liga 3, dar CS Minaur își menține intactă aura de invincibilitate și rămâne liderul Seriei 10 și după această rundă.

Progresul Șomcuta Mare nu a găsit nici de această dată calea spre victorie. Speranța nici nu avea cum să fie mare dat fiind că maramureșenii au întâlnit pe propriul teren CA Oradea, echipă neînvinsă în acest sezon. Cu 1-3 a pierdut Progresul, golurile fiind înscrise de Paul Batin în minutul 25 pentru gazde (din penalty), respectiv Marius Hosu (minutele 43 și 49) și Darius Marina (minutul 55).

În etapa viitoare, în 1 octombrie, ambele reprezentante ale Maramureșului în Liga 3 joacă în deplasare: CS Minaur la CSM Satu Mare, Progresul la CFR Cluj 2.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.