CS Minaur Baia Mare merge la Dej pentru încă o victorie în play-off-ul Ligii 3. Progresul Șomcuta Mare caută la Satu Mare primul succes din play-out.

După două victorii în două etape de play-off, CS Minaur joacă mâine la ACS FC Someșul Dej, mizând pe al treilea succes din această fază competițională. Băimărenii au învins cu 4-0 Lotus Băile Felix și s-au impus mai apoi cu 3-1 în fața CA Oradea. Cu 48 de puncte, CS Minaur este liderul seriei 10 de play-off, având un avans de șase puncte față de urmăritoarea din CA Oradea. De cealaltă parte, Someșul Dej a pierdut ambele confruntări din play-off: 0-2 la CA Oradea, 1-2 la Lotus Băile Felix. Cu 35 de puncte, echipa din Dej este pe locul 3. În sezonul regular, sportivii antrenați de Ciprian Danciu au învins Someșul la Dej (3-1), dar au pierdut returul din Baia Mare (1-5).

În play-out, Progresul Șomcuta Mare este, încă, în așteptarea primului succes. Două înfrângeri au la activ maramureșenii: 0-1 la Șimleu Silvaniei, 1-2 cu CFR Cluj 2. Cu 17 puncte, Progresul este pe penultimul loc în seria 10 de play-out. Echipa din Șomcuta Mare va întâlni în etapa 3 CSM la Satu Mare. Sătmărenii nu au schițat pași greșiți în play-out: 2-1 la CFR Cluj 2, 10-1 la Luceafărul Oradea. CSM Satu Mare are 24 de puncte și este pe locul 3. În sezonul regular, maramureșenii au bifat în compania sătmărenilor un egal (0-0) și o înfrângere (0-2).

Meciurile se joacă în 16 aprilie, de la 17.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Programul de play-off și play-out pentru CS Minaur Baia Mare și Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.