După șase meciuri amicale și tot atâtea victorii, ACSF Comuna Recea va juca în 20 februarie prima confruntare oficială din 2021: pe propriul teren, în compania echipei Concordia Chiajna.

Prima veste a anului venită dinspre Recea a fost semnarea unei înțelegeri cu antrenorul Florin Fabian, acesta debutând pe banca maramureșenilor cu prilejul meciului amical cu Someșul Dej.

Șase meciuri amicale au disputat cei de la ACSF Comuna Recea, întâlnind adversari din Liga 3 (Someșul Dej, Sticla Arieșul Turda, Avântul Reghin, Unirea Dej, Sportul Șimleu Silvaniei) și din Liga 4 (Recolta Dorolț), conform liga2.ro. Toate cele șase meciuri s-au soldat cu victorii ale maramureșenilor, aceștia primind un singur gol și având în dreptul lor înscrise 19.

Vremea meciurilor amicale, însă a trecut, încep confruntările oficiale. Prima are loc mâine, de la ora 11.00, când în Maramureș vine Concordia Chiajna. Joc din etapa 16 a Ligii 2.

Echipa lui Florin Fabian reia partidele oficiale de pe locul 16, având 14 puncte adunate în patru victorii și două egaluri. Gruparea din Recea a înscris 19 goluri și a primit 25. Adversara de mâine a maramureșenilor ocupă locul 14 în ierarhia Ligii 2, cu 15 puncte strânse în patru victorii și trei egaluri. 18 goluri înscrise și tot atâtea primite. Liderul Ligii 2 este U Craiova 1948, care are 30 de puncte.

Până să ajungă echipele pe gazon, pentru dimineața zilei de azi, suporterii echipei au fost mobilizați pe contul de socializare al echipei să participe la acțiunea de curățare de zăpadă a terenului de fotbal din Recea.

Sursă foto: Facebook / ACSF Maramures Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.