După ce a fost condusă, ACS Fotbal Comuna Recea s-a impus cu 5-2 în fața echipei CSM Slatina în penultima etapă din play-out.

Azi s-au disputat jocurile planificate de a șasea etapă din play-out. ACS Fotbal Comuna Recea a primit vizita echipei CSM Slatina, deja retrogradată.

Oaspeții nu stau mult pe gânduri și deschid scorul în minutul 16, prin Ianis Stoica. Nu se bucură, însă, de avantaj decât 17 minute, dat fiind că Paul Batin egalează în minutul 34. Cu 1-1 se termină prima parte a jocului.

În minutul 46, Paul Batin înscrie pentru 2-1. Doar până în minutul 55 savurează gazdele avantajul, Ianis Stoica punctând pentru 2-2. De la acest scor începe recitalul maramureșenilor: 3-2 în minutul 58 prin golul lui Paul Batin, 4-2 în minutul 67 grație reușitei lui Alexandru Mărieș, 5-2 în minutul 71 după o execuție a lui Viorel Chinde. Scor cu care se termină partida.

Miza pentru maramureșeni este urcarea pe locul 4 în grupă pentru că – la final de play-out – ocupantele locurilor 6 și 7 din fiecare grupă vor retrograda, iar cele două formații de pe locurile 5 din cele două grupe vor juca în 15 și 22 mai un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2. AFC Ripensia Timișoara, ocupanta locului 4, a stat în etapa de azi, ACS Fotbal Comuna Recea apropiindu-se la un singur punct de ea.

În ultima etapă de play-out, în 8 mai, maramureșenii merg la AS FC Universitatea Cluj, în timp ce timișorenii vor evolua acasă contra FC Metaloglobus București.

Sursă informații și foto: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.