În etapa 3 de play-out, Grupa A, ACS Fotbal Comuna Recea întâlnește mâine pe propriul teren FC Metaloglobus București. Meciul începe la ora 11.00.

În etapa precedentă, echipa din Recea a pierdut cu 1-2 meciul jucat în deplasare la AFC Ripensia Timișoara, în timp ce gruparea din capitală a bifat acasă victorie cu 1-0 în fața celor de la AFC Farul Constanța.

FC Metaloglobus are 33 de puncte și este pe primul loc în grupă. Pe locul 4 este ACS Fotbal Comuna Recea, cu 26 de puncte. Tot atâtea puncte are însă și AFC Ripensia Timișoara, care este în prezent pe poziția 5. La final de play-out, ocupantele locurilor 6 și 7 din fiecare grupă vor retrograda, iar cele două formații de pe locurile 5 din cele două grupe vor juca în 15 și 22 mai un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2. În consecință, cele două echipe din Maramureș și Timiș luptă pentru locul 4 în Grupa A de play-out, ultimul loc care nu vine la pachet cu emoțiile retrogradării.

În sezonul regular, ACS Fotbal Comuna Recea și FC Metaloglobus București s-au întâlnit în capitală, în 21 noiembrie, victoria revenindu-le gazdelor cu 2-0.

Sursă foto arhivă: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.