ACS Fotbal Comuna Recea stă în etapa 5 din Grupa A de play-out, etapă care se joacă mâine. 

La finalul play-out-ului din Liga 2, vor retrograda locurile 6 și 7 din cele două grupe, iar cele două formații de pe locurile 5 vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2.

Maramureșenii sunt pe locul 5 în clasament, cu 29 de puncte. Locul 4 este ocupat în acest moment de AFC Ripensia Timișoara, care are un punct mai mult decât gruparea din Recea. Așa că între cele două echipe se duce bătălia pentru locul 4, care este scutit de perspectiva retrogradării.

Atât echipa din Recea, cât și cea din Timișoara mai au câte două jocuri de disputat. În etapa 5 de play-out, maramureșenii stau. La Pandurii Lignitul Târgu Jiu (locul 7, 14 puncte) vor evolua mâine timișorenii.

În etapa 6 de play-out, în 30 aprilie, în Maramureș vine CSM Slatina (locul 6, 19 puncte), în timp ce AFC Ripensia Timișoara va sta.

În etapa 7 de play-out (ultima), timișorenii vor evolua acasă în compania Metaloglobus București (locul 2, 36 puncte), iar maramureșenii vor merge la Universitatea Cluj (locul 3, 33 puncte). (G.D.)

Sursă foto: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.