La finele acestei săptămâni sunt programate meciurile din etapa 3 de play-out din Liga 2. O etapă în care CS Minaur stă și speră într-o sincopă pentru Metaloglobus București, ocupanta locului care duce la barajul de menținere în Liga 2.

CS Minaur stă în a treia etapă de play-out din Liga 2. Băimărenii au 20 de puncte și sunt pe locul 6 în Grupa A, retrogradabil. La două puncte în urma bucureștenilor de la Metaloglobus. Miza pentru fotbaliștii antrenați de Vasile Miriuță rămâne poziția 5 în clasament, care duce la barajul pentru menținerea în Liga 2. O țintă tangibilă în măsura în care băimărenii nu fac mai pași greșiți și undeva pe parcurs bucureștenii pierd puncte. În această a treia etapă, Metaloglobus joacă în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ocupanta locului 2. Partida este programată mâine, de la ora 11.00.

Programul CS Minaur Baia Mare și Metaloglobus în play-out

Etapa 4, 14 aprilie: CS Minaur Baia Mare – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, Metaloglobus București – AFC Unirea 04 Slobozia
Etapa 5, 22 aprilie: AFC Unirea 04 Slobozia – CS Minaur Baia Mare, CSC 1599 Șelimbăr – Metaloglobus București
Etapa 6, 29 aprilie: CS Minaur Baia Mare – CSC 1599 Șelimbăr, Metaloglobus București – CSM Slatina
Etapa 7, 6 mai: CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare, Politehnica Timișoara – Metaloglobus București

Reamintim. Din fiecare grupă a play-out-ului vor retrograda direct echipele clasate pe locurile 6 şi 7. Ocupantele locului 5 din fiecare grupă vor juca un meci de baraj în dublă manşă pentru menţinerea în Liga 2. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Dan Buia)

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | Doar un punct pentru CS Minaur, care rămâne pe loc retrogradabil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.