CS Minaur a terminat la egalitate, astăzi, meciul disputat în deplasare cu Unirea Slobozia, în etapa a cincea din grupa A de play-out. A fost 0-0. Aflată în cursă pentru locul 5 – cel care duce la barajul pentru menținerea în Liga 2 – cu Metaloglobus, Minaur a obținut un egal cât o înfrângere, întrucât echipa bucureșteană a luat trei puncte din deplasarea de la CS Comunal Șelimbăr (a bătut cu 2-1).

Recapitulând, Minaur e pe locul 6, retrogradabil, în vreme ce Metaloglobus, de pe locul 5, are patru puncte în plus. Ambele echipe mai au de jucat două meciuri. Pentru ca băimărenii să ajungă pe locul de baraj trebuie să câștige ambele partide, iar Metaloglobus să nu facă mai mult de un punct în cele două meciuri.

În 26 aprilie Minaur va juca acasă cu Șelimbăr, iar în ultima etapă, în 6 mai, cu Slatina, în deplasare. La rândul său, Metaloglobus va întâlni în penultima etapă CSM Slatina acasă (echipă aflată pe locul 4, la 5 puncte distanță de bucureșteni), iar apoi codașa clasamentului, Poli Timișoara, în deplasare. Ținând seama că bănățenii sunt deja retrogradați e greu de crezut că se vor omorî cu firea în ultima partidă, chiar dacă Metaloglobus ar pierde la Slatina în penultima etapă. Concluzia? Ar fi coșcogea minunea ca Minaur să se salveze de la retrogradare. Pe hârtie are șanse, dar pe teren cam greu după cum joacă, să fie cu iertare. (Tiberiu Sabo)

Sursa foto: Pixabay

CITEȘTE ȘI: Fotbal – Cupa României | S-au stabilit confruntările din semifinale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.