În a șasea etapă din Grupa A de play-out, ACS Fotbal Comuna Recea primește mâine vizita echipei CSM Slatina.

Maramureșenii au stat în etapa precedentă. Au jucat, în schimb, cei de la CSM Slatina, aceștia fiind învinși pe propriul teren de AFC Farul Constanța cu 1-3. Pe locul 5 este echipa din Recea, cu 29 de puncte, în timp ce adversara de mâine este pe locul 6, cu 19 puncte.

Și dacă echipa din Slatina este cu bagajele făcute pentru Liga 3, maramureșenii mai speră să evite barajul. Patru puncte o despart pe ACS Fotbal Comuna Recea de locul 4, ferit de emoțiile barajului. Loc ocupat în prezent de AFC Ripensia Timișoara. Echipă care va sta în această etapă. În ultima etapă de play-out, maramureșenii merg la AS FC Universitatea Cluj (locul 2), în timp ce timișorenii vor evolua acasă contra FC Metaloglobus București (locul 3). Misiunea celor din Recea de a urca un loc în clasament nu este una imposibilă, dar primul pas de făcut în această direcție este o victorie mâine.

În sezonul regular ACS Fotbal Comuna Recea și CSM Slatina s-au întâlnit în 19 septembrie pe Stadionul ”1 Mai” din Slatina, victoria revenindu-le gazdelor cu 2-0.

Meciul de mâine are loc de la ora 11.00.

Sursă foto arhivă: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.