În deplasare la AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele dispută ACS Fotbal Comuna Recea ultimul joc din acest an.

ACS Fotbal Comuna Recea joacă mâine, de la ora 11.00, în deplasare la AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele. Partidă programată de etapa 15 din Liga 2, ultima care se dispută în acest an calendaristic.

Maramureșenii abordează acest meci după victoria cu 2-0 repurtată pe propriul teren în detrimentul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Din etapa 9 (24 octombrie), când ACS Fotbal Comuna Recea învingea cu 3-2 CS Aerostar în Bacău, echipa din Maramureș nu a mai bifat o victorie în deplasare. 14 puncte a adunat gruparea din Recea, care este pe locul 18 în clasament.

Echipa din Turnu Măgurele a pierdut cu 1-2 jocul din etapa 14, disputat în deplasare la CSM Slatina. Dar cel mai recent joc disputat în Liga 2 este cel în compania AFC Dunărea 2005 Călărași, partidă care a avut loc în 1 decembrie, fiind restanță din etapa 12. Scor final: 1-1. De altfel adversarii de mâine ai celor din Recea nu au mai bifat o victorie în Liga 2 din aceeași etapă 9 (disputată în 24 octombrie), când au învins cu 4-1 Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița. Cu 18 puncte, echipa din Turnu Măgurele este pe locul 11 în clasament.

Liderul Ligii 2 este U Craiova 1948 SA, care a acumulat 27 de puncte.

Sursă foto: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.