Abonamentele pentru sezonul 2022/2023 al echipei de fotbal CS Minaur se vor pune în vânzare de luni până vineri, între orele 10.00-15.00, la sediul clubului de la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, anunță oficialii băimăreni. Plata se poate face doar cu numerar.

Abonamentele pentru meciurile disputate pe teren propriu în Liga 2 și în Cupa României în sezonul 2022/2023 de către echipa de fotbal a CS Minaur Baia Mare este de 100 lei pe sezon. Prețul unui bilet este de 5 lei/meci, respectiv de 10 lei/meci la tribuna oficială. ”S-a introdus un nou aliniat în ceea ce privește lojele care vor exista. Lojele se vor atribui prin licitație organizată de club. Prețul de pornire pentru fiecare lojă este de 5.000 lei/lojă/an”, se arată într-un comunicat CS Minaur Baia Mare.

Persoanele cu dizabilități, copiii, elevii, studenții și pensionarii peste 65 de ani au acces gratuit la toate meciurile. De asemenea, gratuit va fi accesul și la competițiile amicale.

În 20 august, în a treia etapă, CS Minaur va disputa primul joc din Liga 2 pe propriul teren. În compania SC Fotbal Club Ripensia Timișoara.

Sursă informații: CS Minaur Baia Mare. Foto (c) eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 2 | CS Minaur – lot și program

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.