Victorie a adus a 10-a etapă din Liga 1 echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare. ”Domnițele râului” au evoluat în deplasare la Universitatea Galați.

Gazdele au deschis scorul după doar cinci minute de joc. Replica băimărencelor, însă, nu s-a lăsat foarte mult așteptată, Marinela Cotos, punctând pentru 1-1 (minutul 27). Cu acest scor se termină prima repriză. În actul secund, Laura Desmerean înscrie pentru 1-2, în minutul 81. Consfințind astfel a doua victorie a băimărencelor, după 3-2 cu Ladies Târgu Mureș, în etapa 9.

ACS Fotbal Feminin Baia Mare are 9 puncte și este pe locul 8 în clasament. În etapa viitoare, ultima din sezonul regular, băimărencele joacă acasă, în compania CSȘ Târgoviște. Meciul se va disputa în 5 decembrie, de la ora 11.00.

După sezonul regular jucat într-un singur tur, Liga 1 la fotbal feminin, sezonul 2021/2022, continuă cu play-off și play-out. Primele șase clasate merg în play-off, următoarele șase în play-out. Fiecare echipă va intra în această a doua fază a competiției cu punctajul acumulat în prima parte a campionatului.

Sirsă foto: ACS Fotbal Feminin Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.