ACS Fotbal Feminin Baia Mare joacă mâine, de la ora 11, pe Stadionul ”Viorel Mateianu”, cu AFC Universitatea Galați, într-un meci din etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1 de fotbal feminin. Băimărencele sunt pe locul 4, cu 16 puncte, în vreme ce adversarele lor de mâine ocupă ultima poziție din clasament, a 6-a, cu doar 5 puncte.

ACS Fotbal Feminin Baia Mare vine după o înfrângere usturătoare, 1-7, la ACS Târgu Mureș, echipa de pe locul 2. Celelate partide din această rundă a play-out-ului sunt Piroș Security Protect – AFC Fair Play Joc Cinstit și CSM Alexandria – ACS Târgu Mureș.

Este penultima etapă din competiție, așa încât, dând calculelor de clasament ce e al lor, concluzia e că ”Domnițele râului” vor încheia play-out-ul pe locul 3 sau 4, nu se poate nici mai sus, dar nici mai jos. Deocamdată sunt cu un punct în spatele echipei de pe locul 3, Piroș Security Protect, și au 8 puncte în plus față de gruparea de pe locul 5, AFC Fair Play Joc Cinstit.  Grupare cu care vor juca în deplasare, în ultima etapă, în 27 mai. (T.V.S.)

Sursă informații: FRF. Sursa foto: ACS Fotbal Feminin Baia Mare

CITEȘTE ȘI: Fotbal – Liga 3 | CSM Sighet, în grafic

1 COMENTARIU

  1. Felicitări fetelor, un nou sezon în care ne menținem in Liga 1 națională. Sperăm să câştigați fără probleme şi cu Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.