În această săptămână, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a disputat două meciuri. Le-a pierdut pe ambele și a încasat șapte goluri fără să înscrie vreunul. Dar a contabilizat și câteva bucurii…

În 3 noiembrie, pe propriul teren, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a întâlnit în meci restant din etapa 5 Universitatea Olimpia Cluj. Victoria a revenit echipei oaspete cu scorul 4-0 (2-0). A urmat azi deplasarea la liderul Ligii 1, ACS Vasas Femina FC. Gazdele s-au impus cu 3-0 (2-0). Băimărencele au 2 puncte după opt etape și sunt pe penultima poziție de clasament.

Săptămâna nu a adus, însă, doar înfrângeri și goluri primite. Asta pentru că meciul disputat în compania Universității Olimpia Cluj-Napoca a adus și bucuria revederii unor foste ”domnițe”, după cum se arată pe pagina de socializare a echipei din Baia Mare.

Este vorba despre Adina Borodi, inițiată la Centrul de junioare Baia Mare. Pregătită și formată la multipla campioană a României, azi căpitan al naționalei Under 19. Națională calificată recent în Grupa A (de elită) a Campionatului European U19. O altă revedere cu bucurie a fost cea cu Ana Maria Filip, vârful de atac al naționalei Under 17. De asemenea națională calificată recent în Grupa A (de elită) a Campionatului European U17. Ana Maria a și contribuit cu trei goluri în jocurile de calificare, sportiva fiind descoperită și îndrumată spre fotbal de antrenorul Octavian Dragomir. O altă plăcută reîntâlnire a fost cu Daiana Oneț. Descoperită la clubul Daliana Carei și formată la ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Pentru ”domnițele râului”, Daiana a evoluat la toate categoriile de vârstă, inclusiv pentru prima echipa.

În etapa viitoare, ACS Fotbal Feminin Baia Mare va evolua acasă în compania Ladies Târgu Mureș. Meciul va avea loc în 14 noiembrie, ora 11.00.

Sursă informații: ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Foto: Alin Boțioc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.