ACS Fotbal Feminin Baia Mare a pierdut cu 0-1 meciul jucat în deplasare la Selena SN Constanța, în a treia etapă din play-out-ul Ligii 1. A fost primul joc al băimărencelor disputat după ce au rămas fără antrenor.

”După trei ani și jumătate, antrenorul nostru, prof. Liviu Ivasuc, și-a dorit să-și concentreze eforturile în activitatea Naționalei Under 19 a României”, anunțau în 14 aprilie oficialii echipei din Baia Mare.

”Vom continua responsabil activitatea, într-un sistem participativ, cu delegări de activitate pentru Dariana Indrei și Szoke-Nagy Krisztina, în zona tehnico-tactică. Alexandra Buftea, Raluca Dragoș și Marinela Cotos pentru zona de organizare și comunicare internă. Preparatoarea fizică, prof. Dana Dragoș, va coordona aceasta latură cu drepturi depline. Am implementat un sistem de monitorizare cu implicarea prof. Octavian Dragomir într-un rol consultativ, cu speranța unui beneficiu pentru tot ceea ce înseamnă în acest moment ACS Fotbal Feminin Baia Mare”, se mai arăta în postarea oficialilor echipei de Liga 1.

14 puncte au băimărencele, fiind pe locul 4 în grupa de play-out, la două puncte în spatele bucureștencelor de la Carmen, care ocupă locul 1.

În etapa viitoare, în 25 aprilie, de la ora 11.00, ACS Fotbal Feminin Baia Mare va evolua pe propriul teren, în compania Banat Girls. Cele două adversare de duminică sunt vecine de clasament, Banat Girls având 10 puncte cu care ocupă locul 5 în clasament.

Sursă informații și foto: ACS Fotbal Feminin Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.