În 6 martie reîncep confruntările din Liga 1 de fotbal feminin. Competiție ajunsă în faza de play-off și play-out. ACS ACS Fotbal Feminin Baia Mare joacă în prima etapă de play-out acasă.

Primele șase echipe din Liga 1 de fotbal feminin, după disputele din sezonul regular, merg în play-off. Ultimele șase, în play-out. Cu 11 puncte, ACS Fotbal Feminin Baia Mare a terminat prima parte a campionatului pe locul 8. În play-off/play-out se intră cu numărul de puncte acumulate în sezonul regular.

Tragerea la sorți pentru jocurile din play-off și play-out a avut loc azi. Competiția se va relua în 6 martie. Atunci când ACS Fotbal Feminin Baia Mare are meci acasă, în compania Banat Girls. În etapa 2, băimărecele au deplasare la CSȘ Târgoviște. Ladies Târgu Mureș vor veni în Baia Mare pentru jocul din etapa 3. În etapa 4, băimărencele au meci acasă cu ACS Piroș Security Protect. Pentru meciul din etapa 5, ACS Fotbal Feminin merge la Universitatea Galați.

Partidele se dispută în sistem tur-retur. Programul complet al meciurilor urmează a fi anunțat, precizează Federația Română de Fotbal.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: ACS Fotbal Feminin Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.