Federația Română de Fotbal anunță startul a două dintre cele mai iubite competiții de grassroots: Cupa Satelor și Interliga Națională.

Cupa Satelor este o competiție destinată copiilor din categoria de vârstă Under 13 (născuți după 1 ianuarie 2009). Se desfășoară în satele și comunele din România. Etapa I (faza județeană) debutează în 15 octombrie, după finalizarea înregistrărilor. Această fază este organizată de Asociațiile Județene de Fotbal pentru fiecare județ în parte. Pentru a intra în competiție, un județ trebuie să aibă minimum 8 echipe participante. Va fi a treia ediție.

⚽️ Intră aici să îți înregistrezi echipa în competiție.
⚽️ Regulamentul este disponibil aici.

Interliga Națională de Fotbal – ”Patru campionate în unul singur” este o competiție mixtă (băieți și fete), organizată pentru copiii din mediul urban și rural, la patru categorii de vârstă Under 7 (n. 2015), Under 8 (n. 2014), Under 9 (n. 2013) și Under 10 (n. 2012). Competiția se organizează la nivel județean – interjudețean în parteneriat cu cele 41 de Asociații Județene de Fotbal și AMFB, zonal și cu finalitate națională prin Interliga de Iarnă – Trofeul ”Gheorghe Ola” – Trofeul ”Gheorghe Ene”, organizată de către Federația Română de Fotbal. Este un proiect inaugurat de Federaţia Română de Fotbal în 2015, sub umbrela programului ”Împreună Suntem Fotbal”.

⚽️ Intră aici să îți înregistrezi echipa în competiție.
⚽️ Regulamentul este disponibil aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.