Două întâlniri între echipele de pe locul I și urmăritoarele lor au loc la acest final de săptămână. În Seria Sud din Liga 4, acasă la liderul din Târgu Lăpuș vine FC Suciu de Sus. În Seria I din Liga 5, liderul din Groși merge la Viitorul Gârdani.

Azi și mâine se dispută meciurile din etapa 18 a Ligii 4, Seria Sud. Liderul FC Lăpușul Târgu Lăpuș (43 de puncte) primește azi, de la ora 16.00, vizita ”urmăritoarei” FC Suciu de Sus (42 de puncte). Programul complet al etapei, aici.

În Nord se dispută etapa 15. Liderul CSM Sighetu Marmației (39 de puncte) joacă azi, de la 16.00, în deplasare la Avântul Bârsana (locul 4, 26 de puncte). Programul complet al etapei, aici.

În Seria I din Liga 5 se joacă etapa 9. Echipa de pe primul loc, Dinamic Groși (20 de puncte) joacă duminică la Viitorul Gârdani, gruparea de pe locul II (19 puncte). Programul complet al etapei, aici.

Etapa 13 este programată în acest final de săptămână în Seria II, liderul Gloria Sălsig (25 de puncte) joacă pe propriul teren, în compania AS Mireșu Mare (locul 6, 13 puncte). Programul complet al etapei, aici. (G.D.)

Sursă foto: AJFMM

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Cupa României | Rezultatele din semifinalele Maramureșului, manșa tur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.