Cel mai spectaculos scor în meciurile din fotbalul județean s-a înregistrat în Seria Sud a Ligii 4, între Fărcașa și Satu Nou de Sus. Gazdele s-au impus cu 7-0.

Liderul Seriei Sud din Liga 4, echipa din Suciu de Sus, s-a impus fără emoții în fața celor de la Ulmeni, scor 4-1, în etapa 13. Cu 33 de puncte, rămâne pe primul loc. La două puncte în spate vine FC Lăpușul Târgu Lăpuș, care a câștigat cu 3-0 meciul cu cei din Groșii Țibleșului. Pe III este CSO Minerul Baia Sprie, care a adunat 29 de puncte. Minerul a obținut victorie cu 4-2 în detrimentul CS Seini în etapa 13. Din cauza condițiilor meteo, meciul dintre Gloria Tăuții Măgherăuș și Unirea Șișești nu s-a jucat. Etapa următoare se joacă în 6 aprilie.

Rezultatele și clasamentul Seriei Sud, aici.

În Nord s-a jucat etapa 11. CSM Sighetu Marmației rămâne la șefia seriei, cu 30 de puncte. Sighetenii au un avans de 7 puncte față de Bradul Vișeu de Sus și Salina Ocna Șugatag, echipele de pe locurile 2 și 3. Ambele, cu câte 23 de puncte. Tot 23 de puncte are și Recolta Săliște de Sus, ocupanta locului 4. Aici, așa cum v-am anunțat, două echipe (Borșa și Bogdan Vodă) s-au retras. Următoarea rundă, în 9 aprilie.

Rezultatele și clasamentul Seriei Nord, aici.

S-au reluat și confruntările din Seria II a Ligii 5. Gloria Sălsig, cu 22 de puncte este pe locul 1. La patru puncte, este urmată de Măgura Coaș. Cu 17 puncte, Unirea Săsar este pe poziția a treia. Etapa următoare (11) se dispută în 10 aprilie. Meciurile din Seria I se reiau în 17 aprilie.

Rezultatele și clasamentul Seriei II din Liga 5, aici.

Sursă informații: Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. Sursă foto: CS Fărcașa (credit – Mircea Paușeniuc)

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Minaur învinge fără probleme în primul meci din play-off

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.