În perioada 27-29 decembrie are loc o nouă ediție a Cupei Minerul la fotbal în sală, ocazie ideală de a savura un spectacol sportiv de calitate indiferent că joci sau ești spectator.  Competiția este dedicată atât iubitorilor de fotbal, cât și fotbaliștilor profesioniști din Baia Mare și din toată țara.

Echipele care doresc să se înscrie în competiție o pot face telefonic, la numărul 0753 541 694, în perioada 1-15 decembrie, urmând ca în 20 decembrie să aibă loc ședinta tehnică pentru stabilirea grupelor și a programului competițional. Pentru a fi validate, echipele trebuie să fie formate din maximum 12 jucători și să aibă maximum trei membri în staff-ul tehnic, precum și să achite taxa de înscriere (2.000 lei/echipă).

Locul I va primi un premiu de 10.000 lei, 4.000 lei va câștiga echipa de pe locul II, pentru ca medalia de bronz să aducă echipei de pe locul III un premiu de 2.000 lei. Vor fi acordate și premii speciale: Trofeul ”Alexandru Koller”, Trofeul ”Marin Sabou” și Trofeul ”Vasile Feher”.

Accesul la Cupa Minerul se va face pe bază de bilet în valoare de 10 lei. Biletele vof fi disponibile la Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” în cele trei zile de competiție. Spectatorii vor avea ocazia să câștige și ei premii la tombolele organizate pe parcursul evenimentului.

Pentru înscrieri: 0753 541 694.
Pentru detalii legate de competiție: 0745 590 486.

(G.D.)

Sursă foto: Facebook / Cupa Minerul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.