Școala ”Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare

Deloc populară s-a dovedit a fi Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Cupa Tymbark la fotbal fete în Baia Mare. Unde etapa municipală la trei categorii diferite de vârstă a strâns abia patru echipe la start.

La categoria Under 8 de la etapa municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Cupa Tymbark, fotbal fete, s-a înscris o singură echipă: Școala nr. 18 Baia Mare. Aceasta merge automat în etapa județeană.

Doar două echipe s-au înscris la etapa municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Cupa Tymbark, categoria de vârstă Under 10, fotbal fete. Este vorba despre Școala ”Alexandru Ioan Cuza” (coordonată de profesorii Vasile Mariș și Adrian Șuta) și Școala Gimnazială nr. 18 (coordonată de profesorii Octavian Dragomir și Carmen Marincaș). Cele două au jucat în meci, victoria revenindu-le celor de la ”Alexandru Ioan Cuza” cu 6-0. Anamaria Crăciunaș de la ”Alexandru Ioan Cuza” a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului și, cu 5 goluri înscrise, a fost și principala marcatoare. Ambele echipe merg la faza județeană.

Școala nr 18 Baia Mare, Under 12

Tot numai o echipă s-a înscris și la faza municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Cupa Tymbark, Under 12, fotbal fete. Din această postură, echipa Școlii nr. 18 Baia Mare merge la etapa județeană.

Sursă informații și foto: prof. Octavian Dragomir

Echipa Școlii ”Alexandru Ivasiuc”

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – ONSȘ Under 12 | Școala ”Alexandru Ivasiuc” Baia Mare, locul 1 la faza municipală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.