Șapte meciuri mai are de disputat echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare în play-out-ul Ligii 1. Rămase fătă antrenor după etapa 3 din această fază competițională, ”domnițele râului” au un tehnician nou la cârmă. Este vorba despre băimăreanul Robert Mezei.

Fost fotbalist la CS Minerul Baia Mare. În prezent joacă la echipa de Liga a V-a ACS Satu Nou de Jos. Robert Mezei deține Licența UEFA B. A pregătit echipe de copii și juniori la FC Viorel Mateianu, FC Mara 2010, FC Universitar, toate din Baia Mare. Este director al Școlii Gimnaziale „Petőfi Sándor” din Coltău fiind absolvent al Facultății de Educație Fizică și Management în Sport de la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Robert Mezei preia ACS Fotbal Feminin de pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1. Din competiție mai sunt de disputat șase etape. Următoarea (a cincea) este programată în 20 aprilie, când băimărencele au deplasare la Universitatea Galați. În plus, ”domnițele râului” mai au de jucat restanța din etapa 1, cu Banat Girls. Se va disputa în 18 mai.

Informații și foto: Alin Boțioc

CITEȘTE ȘI:
Înscrieri la ”Playmakers” sau despre magia Disney pe terenul de fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.