Politehnica Timișoara anunță semnarea unui parteneriat la nivel de junioare cu ACS Balance Vladimir, club de fotbal din Maramureș. ”Acest parteneriat are ca scop descoperirea fetițelor talentate din zona Maramureșului care, după un anumit timp, să se alăture Politehnicii Timișoara”, se arată pe site-ul clubului din Banat.

Acesta este un prim pas în planul de dezvoltare al clubului timișorean, plan ce implică mai multe astfel de parteneriate: ”Mă bucur că am reușit cu echipa din Maramureș pentru că această zonă a țării tot timpul a fost un bazin bun de jucătoare, atât pentru echipele naționale, cât și pentru echipele ce reprezentau România în Champions League. Sperăm să se continue pe aceeași linie și acest parteneriat să fie benefic pentru ambele părți” a declarat managerul Mirel Albon.

„Este o onoare pentru noi, ACS Balance Vladimir, să semnăm un acord de parteneriat cu SSU Politehnica Timișoara, acesta fiind un club cu ambiții mari, care își propune performanțe la cel mai înalt nivel. Este unul dintre cele mai bune și serioase cluburi de fotbal feminin din România, ceea ce ne dă nouă speranțe foarte mari în această colaborare. Acest parteneriat înseamnă o oportunitate a sportivelor clubului nostru, având șansa de a promova fotbalul feminin din Maramureșul istoric, dorind să ajutăm la promovarea tinerelor fotbaliste spre înalta performanță”, a declarat Vladimir Semeniuc, președintele clubului din Giulești.

Sursă informații și foto: Politehnica Timișoara, ACS Balance Vladimir

CITEȘTE ȘI:
Prima femeie antrenor din România cu Licența UEFA Pro este din Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.