Progresul Șomcuta Mare, câștigătoarea Cupei României în Maramureș, a evoluat azi la Turda în compania echipei Sticla Arieșul. Joc contând pentru prima etapă din faza regională a Cupei României. Gazdele s-au impus categoric, cu 7-1 (3-1).

Învingătoarele din fiecare județ luptă pentru 7 locuri în turul următor al Cupei României. Prin urmare, reprezentantele din fiecare județ au fost împărțite în grupe de câte 3, câte 2 grupe în fiecare din cele 7 regiuni.

Maramureșenii fac parte din Grupa 1 a Regiunii 2, alături de CS Bihorul Beiuș (Bihor) și Sticla Arieșul Turda (Cluj). Grupa 2 a Regiunii 2 este formată din FC Talna Orașu Nou (Satu Mare), CS Silvicultorul Maieru (Bistrița-Năsăud) și Someșul Someș Odorhei (Sălaj).
În 13 iulie, în Grupa 1 din Regiunea 2 se vor întâlni echipele din Beiuș și Turda. Progresul va primi vizita bihorenilor în 17 iulie.

Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, iar echipa învingătoare va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în următoarea fază. În Regiunea 2, finala va fi găzduită de câștigătoarea Grupei 2.

Imagine de la Pixabay

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Progresul Șomcuta Mare, câștigătoarea Cupei României în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.