În 18 mai, de la ora 17.00, CS Viitorul Gârdani (Liga 5) și CSM Sighetu Marmației (Liga 4) joacă finala Cupei României – faza județeană. Meciul se va disputa pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Echipa de Liga 5 a trecut în turul 1 de Cetate Remetea Chioarului cu 3-1. În turul 2, Viitorul din Gârdani a eliminat Viitorul din Ulmeni: 7-5 (după prelungiri), 5-5 (după timpul regulamentar de joc). În optimi, echipa de Liga 5 a învins cu 6-1 (2-1) Carmen Satulung. Gloria Sălsig a fost următoarea ”victimă” a celor din Gârdani în sferturi. Victoria a fost obținută de Viitorul cu 3-2. În faza semifinalelor, gruparea din Liga 5 a eliminat Zorile Moisei cu scorul general 3-1.

CSM Sighetu Marmației a intrat în competiție din turul 2, când a spulberat Unirea Șișești cu scorul de 10-1. În optimi, sighetenii au obținut victoria la ”masa verde”. La Lăpușul Târgu Lăpuș a jucat CSM în sferturi. S-au impus cu 2-1. În faza semifinalelor, sighetenii au eliminat FC Suciu de Sus cu scorul general 9-2.

Viitorul Gârdani
CSM Sighetu Marmației

Rezultatele complete din Cupa României, faza județeană, aici.

Sursă foto: eZiarultău (deschidere), Viitorul Gârdani, CSM Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.