În turul 4 din Cupa României, sezonul 2021/2022, CS Minaur Baia Mare va evolua în deplasare la FC Unirea Dej. O confruntare cu bagaj emoțional…

Băimărenii de la CS Minaur au intrat în Cupa României în turul 2, cu o victorie: 2-0 în deplasarea de la CSM Satu Mare. Victoria din turul 3 a venit la ”masa verde”, adversara ACS Fotbal Comuna Recea retrăgându-se din Liga 3. FC Unirea Dej a trecut în turul 2 de ACS Sportul Beclean, cu scorul de 3-1, pentru ca în turul 3 să elimine cu 4-2 CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Meciul de mâine, programat la 16.30, este abordat de băimăreni după un început de sezon în Liga 3 cu două victorii din două jocuri: 3-1 la FC Someșul Dej și 5-0 acasă cu Luceafărul Oradea. După cinci etape în Liga 2, FC Unirea Dej ocupă momentan locul 14 în clasament (din 20), având puncte acumulate dintr-o victorie și două egaluri.

Cele mai recente întâlniri oficiale dintre cele două adversare de mâine s-au consumat în luna mai, în barajul de promovare în Liga 2, atunci când FC Unirea Dej a bifat accederea în eșalonul secund după ce s-a impus cu 3-1 pe propriul teren (în tur, în Baia Mare, fusese 0-0). De aici și bagajul emoțional al partidei de mâine…

16 meciuri sunt programate în această a patra etapă a Cupei României, primele urmând să aibă loc azi. Programul este disponibil aici. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.