În faza 16-imilor Cupei României, CS Minaur Baia Mare întâlnește mâine, pe propriul teren, echipa ACSM Politehnica Iași.

CS Minaur a intrat în competiție în turul 2, în compania CSM Satu Mare. Băimărenii s-au impus cu 2-0. În turul 3, victoria a venit pentru CS Minaur la ”masa verde”, adversarul retrăgându-se din Liga 3. Turul 4 a adus victorie cu 1-0 în deplasare la FC Unirea Dej. Cu patru victorii în tot atâtea etape, CS Minaur este liderul seriei 10 din Liga 3. Cel mai recent este succesul obținut pe propriul teren cu 3-2 în detrimentul SCM Zalău.

Politehnica Iași a ajuns în turul 5 al Cupei României după ce s-a impus la limită, 1-0, în deplasare la ACS Hușana Huși, echipă de Liga 3. Adversara de mâine a băimărenilor a jucat șapte meciuri în acest sezon de Liga 2, obținând trei victorii. Cu 9 puncte, ieșenii sunt pe locul 10 în clasament. În cel mai recent joc, disputat în deplasare la AFC Unirea Constanța, Politehnica s-a impus cu 6-0.

Partida dintre CS Minaur Baia Mare și ACSM Politehnica Iași începe mâine la ora 16.00 și va fi transmisă în direct de DigiSport, TelekomSport și LookSport. (G.D.)

Despre condițiile de acces pe stadion găsiți informații aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.