CS Minaur Baia Mare va evolua în compania echipei Universitatea Craiova în optimile Cupei României, ediția 2021/2022.

10 echipe din Liga 1 (FC Voluntari, U Craiova 1948, FC Rapid 1923, FC Argeș, Chindia Târgoviște, Gaz Metan Mediaș, Sepsi, FCSB, Dinamo și CS Universitatea Craiova), patru din Liga 2 (FC Buzău, Dunărea Călărași, Politehnica Timișoara, Hermannstadt) și două din Liga 3 (CS Minaur Baia Mare și ACSO Filiaşi) s-au calificat în optimile Cupei României, ediția 2021/2022.

Echipele au fost împărțite în două urne, tragerea la sorți având loc azi, la sediul Federației Române de Fotbal. CS Minaur Baia Mare va întâlni Universitatea Craiova.

Optimile Cupei României, ediția 2021/2022
AS FC Buzău – Dunărea Călărași
Politehnica Timișoara – Rapid
ACSO Filiași – AFC Hermannstadt
FC Voluntari – FCSB
U Craiova 1948 – Sepsi OSK
CS Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova
Dinamo – Campionii FC Argeș
Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște

Jocurile din optimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Meciurile au loc pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Dacă meciurile urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri. Dacă egalitatea persistă, se trece la executarea loviturilor de departajare.

Jocurile din optimile Cupei României vor avea loc în 27 octombrie cu începere de la ora 15:30. Cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Federația Română de Fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.