CSM Sighetu Marmației, echipa de Liga 4 desemnată pentru a reprezenta Maramureșul la barajul de menținere / promovare în Liga 3, va sta în prima etapă.

24 de Asociații Județene de Fotbal au comunicat Federației Române de Fotbal campioanele pentru participarea la barajul de menținere / promovare în Liga 3. Prin tragere la sorți, șase dintre cele 24 vor avea de parcurs prima etapă de baraj, celelalte 18 urmând să participe direct în etapa a doua, acolo unde 21 de campioane județene vor întâlni cele mai slabe 21 de echipe din Liga 3.

Azi a avut loc tragerea la sorți a programului primei etape din barajul de menținere / promovare în Liga 3. Această primă etapă va avea loc în 12 mai, cu următoarele trei dueluri: Cluj vs Bacău, Sibiu vs Prahova și Satu Mare vs Argeș. Echipa din Liga 4 care va reprezenta Maramureșul, CSM Sighetu Marmației, va evolua direct în etapa a doua de baraj, etapă în care va juca și o altă grupare din Maramureș, CS Progresul Șomcuta Mare. Aceasta a terminat sezonul 2020/2021 de Liga 3 pe locul 9 în seria 10.

Barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 3, sezonul 2021/2022

Etapa I (12 mai): tur preliminar pentru desemnarea campioanelor judeţene care vor participa la baraj (etapa a II-a);
Etapa a II-a (16 și 23 mai): baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga 3, între echipele calificate din turul preliminar (etapa I) şi cele 21 de echipe de pe locurile retrogradabile (locurile 9-10 din fiecare serie plus cel mai slab loc 8 din cele zece serii) la finalul sezonului regular al competiţiei de Liga 3, ediția 2020-2021. Duelurile vor fi în dublă manșă, tragerea la sorţi urmând a avea loc în data de 13 mai.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: CSM Sighetu Marmației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.