Naționala U21 întâlnește în această seară, la ora 19, reprezentativa similară a Ungariei, în cel de-al doilea meci din grupele Campionatului European. În prima partidă, miercuri, România a remizat cu Olanda, 1-1.

Selecționerul Adrian Mutu și fundașul Alexandru Pașcanu au prefațat întâlnirea cu Ungaria.

“Ne așteaptă un meci cu o încărcătură emoțională foarte mare. Va fi o partidă foarte dificilă, ambele echipe vor evolua cu multă ambiție, sper să câștigăm. Cred că avem o echipă mai valoroasă, cred în echipa mea, sunt sigur că și băieții sunt conștienți că sunt mai buni. Ungaria joacă ultima sa șansă de a se califica, va fi foarte motivată, dar și noi suntem. Știm că, dacă vom câștiga, vom lua o opțiune importantă pentru calificare”, a spus selecționerul Adrian Mutu.

La rândul său, Alex Pașcanu a declarat: “Ne dorim o victorie cu Ungaria, avem nevoie de cele trei puncte. Scopul nostru este să avem patru puncte la finalul jocului de mâine (astăzi – n.r.) seară. Ne este foarte dor de fani, amintirile din Italia, de acum doi ani, când am avut mii de fani în tribune, le voi prețui toată viața. Dar știu că oricum ei sunt alături de noi din fața televizoarelor. Vrem să depășim performanța de acum doi ani, când am ajuns în semifinale. Cred că principalul nostru avantaj este atitudinea, ați văzut și cu Țările de Jos, am luptat până la final. Noi nu renunțăm niciodată. Cred că meciul cu Ungaria va fi mai dificil decât meciul nostru de debut”.

Din grupa României, ale cărei meciuri se joacă la Budapesta, mai face parte și Germania, care a învins în primul meci Ungaria cu 3-0. Primele două clasate în grupă merg mai departe.

Sursă informații și foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.