CSM Sighetu Marmației și FC Lăpușul Târgu Lăpuș își dispută mâine biletul de calificare la barajul de promovare în Liga 3.

ACS Avântul Bârsana, ACS Salina Ocna Șugatag, CSM Sighetu Marmației și  FC Lăpușul Târgu Lăpuș au fost echipele de Liga 4 care au evoluat în turneul pentru desemnarea reprezentantei Maramureșului la barajul pentru promovarea în Liga 3. După tur și retur, CSM Sighetu Marmației și FC Lăpuşul Târgu Lăpuş s-au calificat în finala Maramureșului, care se va juca mâine pe Stadionul Municipal din Sighetu Marmației.

CSM Sighetu Marmației

CSM Sighetu Marmației s-a calificat în finală de pe locul 1 al clasamentului, cu patru victorii, un egal și o înfrângere. Un total de 13 puncte. 17 goluri înscrise și 6 primite. Singura înfrângere a fost administrată sighetenilor de ACS Avântul Bârsana cu 1-3.

FC Lăpușul Tg. Lăpuș

FC Lăpușul Târgu Lăpuș s-a clasat pe locul 2, cu 10 puncte, având trei victorii, un egal și două înfrângeri. 18 goluri date, 7 primite. Cele două înfrângeri ale celor din Târgu Lăpuș au fost înregistrate în compania sighetenilor (0-2) și a celor de la Avântul (2-1).

În turul turneului, întâlnirea dintre cele două finaliste de mâine s-a soldat cu victoria sighetenilor cu 2-0, pentru ca în retur scorul să fie 1-1.

Finala începe la 16.30. Câștigătoarea va fi reprezentanta Maramureșului la barajul de promovare în Liga 3. (G.D.)

Sursă informații: Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. Sursă foto: CSM Sighetu Marmației, FC Lăpușul Tg. Lăpuș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.