Din octombrie nu a mai fost învinsă ACS Fotbal Comuna Recea pe propriul teren – cu această aureolă își așteaptă maramureșenii mâine adversara din barajul pentru menținerea în Liga, Unirea Slobozia.

ACS Fotbal Comuna Recea va întâlni mâine, de la ora 11.00, Unirea Slobozia în prima manșă din barajul de menținere în Liga 2.

Ambele echipe au terminat grupele de play-out pe locul 5. Maramureșenii cu patru victorii și două înfrângeri, un golaveraj de 18-10; cei din Slobozia cu două victorii și patru egaluri la activ, 8-5 golaveraj.

În sezonul regular, cele două s-au întâlnit la Recea în 14 noiembrie, victoria revenindu-le maramureșenilor cu 2-0. Iar dacă ACS Fotbal Comuna Recea termina sezonul regular pe locul 14, cu 23 de puncte, Unirea acumula 19 puncte cu care bifa locul 16.

Pe stadionul din Recea în sezonul 2020/2021 deviza pare a fi ”Pe aici nu se trece”: nu doar că maramureșenii și-au câștigat toate confruntările de pe propriul teren în play-out, dar nu au mai pierdut acasă din etapa 8 a sezonului regular (18 octombrie), când Petrolul se impunea cu 2-1. De altfel doar încă alte două înfrângeri au suferit cei de la Recea acasă: 0-1 cu Csikszereda Miercurea Ciuc (etapa 1) și 3-4 cu Viitorul Pandurii (etapa 2).

Mai mult, maramureșenii găsesc aproape mereu calea spre gol pe stadionul din Recea. Doar în două partide disputate acasă nu au înscris: 0-1 în prima etapă cu Csikszereda Miercurea Ciuc, 0-0 cu Concordia Chiajna în etapa 16. Apetitul maramureșenilor pentru gol este, de altfel, mare: în fiecare meci din play-out au înscris (18 goluri în total), în cele trei jocuri de acasă punctând de 13 ori. Că maramureșenii sunt oameni ospitalieri se știe, dar pe terenul de fotbal din Recea oaspeții din Liga 2 nu se simt în largul lor. Dovadă că ACS Fotbal Comuna Recea a încasat pe propriul teren în play-out doar 3 goluri, iar în sezonul regular 13.

Returul se va disputa în 22 mai, de la ora 11.00. (G.D.)

Sursă foto: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.