Bătălia finală pentru menținerea în Liga 2 se dă în 22 mai, de la ora 11.00, pe Stadionul 1 Mai din Slobozia, între Unirea și ACS Fotbal Comuna Recea.

În prima manșă din barajul de menținere în Liga 2, totul a decurs ca la carte: ACS Fotbal Comuna Recea a rămas în continuare neînvinsă pe propriul teren (din octombrie nicio echipă nu a mai plecat victorioasă din Recea), iar oaspeții nu au găsit calea spre gol. Cu 2-0 s-a terminat confruntarea dintre maramureșeni și Unirea Slobozia, golurile fiind înscrise de Balha (min. 71) și Oiță (min. 90+2).

Tot 2-0 fusese scorul și în sezonul regular, când cele două echipe s-au întâlnit prima oară la Recea, în 14 noiembrie. ACS Fotbal Comuna Recea termina sezonul regular pe locul 14, cu 23 de puncte, Unirea acumula 19 puncte cu care bifa locul 16. După parcurgerea grupelor de play-out, maramureșenii aveau în dreptul lor 35 de puncte, Slobozia 29.

Jocul Unirea Slobozia – ACS Fotbal Comuna Recea din a doua manșă a barajului de menținere în Liga 2, se va disputa în 22 mai, de la ora 11.00.(G.D.)

Sursă foto: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.