În meciul tur din etapa a doua a barajului de promovare/menținere în Liga 3, Progresul Șomcuta Mare a învins azi CSM Sighetu Marmației cu 3-1.

Prima rundă din disputa maramureșeană pentru Liga 3 a fost câștigată de Progresul Șomcuta Mare, care s-a impus azi cu 3-1 (2-1) în fața sighetenilor de la CSM în etapa a doua a barajului de promovare/menținere în Liga 3.

Progresul Șomcuta Mare a ajuns la acest baraj din cauză că a ocupat locul 9 în seria 10 a Ligii 3, sezonul 2020/2021. CSM Sighetu Marmației s-a calificat la acest baraj datorită câștigării turneului pentru desemnarea reprezentantei Ligii 4 din Maramureș pentru promovarea în Liga 3, sezonul 2021/2022.

În total, menținerea/promovarea în Liga 3 se joacă în această a doua etapă de baraj în 21 de meciuri, în care se confruntă 21 de campioane județene cu 21 de echipe venite de pe locuri retrogradabile din Liga 3 (locurile 9-10 din fiecare serie plus cel mai slab loc 8 din cele zece serii). Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din etapa a doua de baraj s-a realizat pe baza criteriului geografic, stabilindu-se şapte regiuni de câte şase echipe.

Returul se dispută în 23 mai la Sighetu Marmației.

Sursă foto: CSM Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.