CSM Sighet întâlnește mâine, acasă, pe stadionul Solovan, de la ora 17.30, Progresul Șomcuta Mare, în meciul retur din  etapa a doua a barajului de promovare/menținere în Liga 3. În tur, Progresul Șomcuta Mare a învins cu 3-1.

Meciul de mâine va fi primul din Maramureș cu spectatori pe stadion după mai bine de un an, de când a început pandemia. La această partidă vor putea asista 1250 de persoane, acest număr reprezentând 25% din capacitatea stadionului. Intrarea pe stadion se va face începând cu ora 16.30.

Potrivit ultimelor reglementări pot participa ca spectatori la evenimentele sportive în aer liber persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Progresul Șomcuta Mare a ajuns la acest baraj din cauză că a ocupat locul 9 în seria 10 a Ligii 3, sezonul 2020/2021. CSM Sighetu Marmației s-a calificat la acest baraj datorită câștigării turneului pentru desemnarea reprezentantei Ligii 4 din Maramureș pentru promovarea în Liga 3.

Sursă informații și foto: Facebook / CSM Sighet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.