Avântul Bârsana și Academica Recea își vor disputa trofeul Cupei României în Maramureș. Finala se va disputa în 24 mai, detaliile urmând a fi stabilite de Asociația Județeană de Fotbal Maramureș.

Manșa a doua a semifinalelor Cupei României în Maramureș, ediția 2022/2023, s-a jucat ieri. Avântul Bârsana s-a impus în deplasare la Gloria Sălsig cu 3-1, după ce în tur a fost 2-1 pentru Gloria. ”Suntem în finala Cupei României!”, anunță cei de la Bârsana pe  contul echipei.

De remarcat parcursul echipei de Liga 5, Gloria Sălsig, care a acces până în penultimul act al Cupei României în județ. ”Este un moment unic pentru echipa noastră, care a reușit să ajungă așa departe, o performanță mare, cum nu s-a mai întâmplat până acum”, este mesajul postat pe contul grupării.

Academica Recea a câștigat cu 5-0 confruntarea cu ASCF Lăpuș. În tur victoria a fost tot a celor din Recea, cu 6-1. ”Felicitări băieți și să vină cupa la Recea!!!”, este îndemnul celor de la Academica.

În consecință, Avântul Bârsana (scor general, 4-3) și Academica Recea (scor general, 11-1) se vor întâlni în 24 mai în finala Cupei României în Maramureș. Cele două sunt liderele seriilor Nord și Sud din Liga 4.

Sursă informații: AJFMM. Sursă  foto: Avântul Bârsana.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Cupa României | Prima manșă a semifinalelor, prima surpriză

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.