Avem un an mănos în fotbalul maramureșean. Două echipe care reprezintă municipiile județului au promovat.

CS Minaur Baia Mare va juca, din următoarea ediție de campionat, în Liga 2. Adevărul e că echipa nu e nicidecum de Liga a 3-a. Are jucători chiar buni, era o treabă doar de timp promovarea. Promovare care până la urmă a venit, n-a tot stat pitulată prin tufișuri. Dacă nu se va culca pe-o ureche, Minaur chiar va fi o echipă cu ceva de zis în Liga 2. Ca o diafană ironie a sorții, Minerul din Baia Mare va ajunge să joace cu Steaua și Dinamo în liga secundă. Nu te pui cu fotbalul, fiindcă e mai imprevizibil decât pare.

La rândul său, CSM Sighet a promovat în Liga 3. A fost o echipă care a mers cu pași chibzuiți de-a lungul campionatului. Adică și-a făcut făcutele, cum s-ar zice. Și-a făcut toate temele. Și i se cuvin felicitări. Sighetul merită cu prisosință o echipă de fotbal pentru care să se umple stadionul Solovan. Cu nițică destoinicie, cu niște investiții, poate se va spera la mai mult.

Ca suporteri ai fotbalului maramureșean, sperăm ca în viitorul apropiat Minaurul să se bată la promovarea în Liga I, iar CSM la intrarea în Liga 2. La urma urmei, de ce să nu sperăm? E dreptul nostru, nu ne doare să sperăm. (Tiberiu Sabo)

Sursa foto: pixabay.com

CITEȘTE ȘI: Handbal – CM U20 | Când nu ți se aliniază planetele

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.